Warning: sprintf() [function.sprintf]: Too few arguments in /var/www/klinikbysommer.dk/public_html/wp-content/plugins/wpseo-local/src/presenters/geo/position-presenter.php on line 33

Profhilo

Profhilo

Profhilo er en bioremodellerende behandling, der i år 2016 blevet kåret som årets mest innovative behandling ved THE ASTHETICS AWARDS. Profhilo indeholder en af de højeste koncentrationer af hyaluronsyre 32 mg/ml. Effekten forlænges ved varmebehandling i stedet for tilsætning af krydsbundne kemiske stoffer (BDDE).

Profhilo forbedrer løs hud indefra men er hverken en filler eller en skinbooster. I stedet anses Profhilo som en bio-stimulator, der stimulerer til dannelse af kollagen og elastin. Hudstrukturen forbedres og hudens fugtniveau øges. Behandlingen har således en opstrammende og udglattende effekt.

Behandlingen består typisk af 2 ml Profhilo, der injiceres på udvalgte steder i det ønskede område: Ansigt, hals, arme, hænder. Behandlingen skal gentages 1-2 gange med en måneds interval og bør vedligeholdes med en behandling 1-2 gange om året. Slutresultatet ses efter ca 3 måneder.

 

 

Se prisliste

 

Profhilo video

Profhilo

Links