Plasmage

Plasmage

Plasmage

Behandlingen

PLASMAGE ® er udviklet til at behandle sarte områder som f.eks. øvre og nedre øjenlåg. Plasmage® kan også behandle løs hud andre steder og med beskedne bivirkninger. 

PLASMAGE ® et medicinsk udstyr klasse IIb, som leverer plasmaenergi i vævene. Det er et perfekt værktøj til brug på mange æstetiske områder, som f.eks.: 

 • Overskydende hud på øvre og nedre øjenlåg (Blefaroplasma) 
 • Behandling af rynker 
 • Xanthelasma (kolesterolaflejringer) 
 • Arvæv 
 • Lentigo (pigmentpletter/fregner) 
 • Fibromer 
Hvad er PLASMAGE?

Plasmaet, der genereres ved ionisering af gas, skaber en sublimering (når fast stof går direkte til gasform) af overfladiske væv og skaber således en løftende effekt. 

Fraktioneret plasma®, der er patenteret af Brera, gør det muligt for patienter at blive behandlet hurtigt med mindre nedetid end ved traditionel kirurgi. 

Blefaroplasma® med PLASMAGE® kan defineres som en ikke-invasiv øjenlågsbehandling, der opstrammer huden i området. Behandlingen er hovedsageligt af kosmetisk karakter men kan i enkelte tilfælde også forbedre synet. 

Hvad kan afhjælpes?
Dermatochalase (hudoverskud)

Tunge øjenlåg (øvre og nedre) der evt tynger på de øverste øjenvipper og kirurgisk induceret dermatochalasis efter reparation af brynptosis. 

Blepharoptose (ptose: hængende øjenlåg)

kan skyldes strækning/problemer med levator aponeurosis. Aponeurotisk blepharoptose er almindeligt kendt som involuntær ptose hos patienter, hvor de anatomiske ændringer er aldersrelaterede. 

Brow (bryn) ptosis

hængende øjenbryn i en sådan grad, at overskydende væv skubbes ind i det øvre øjenlåg.

Rynker

Rynker i huden vises ofte når vi bliver ældre. De første rynker,har tendens til at forekomme som et resultat af ansigtsudtryk (dynamiske rynker). Solskader, rygning, dehydrering, nogle medikamenter samt en række andre faktorer kan også få rynker til at udvikle sig.Rynker er en uundgåelig del af den naturlige aldringsproces. Når vi bliver ældre, bliver vores hud tyndere, tørre og mindre elastisk. Vores huds evne til at beskytte sig mod skader reduceres også, når vi bliver ældre. Til sidst dannes rynker, folder og linjer på vores hud. Bortset fra de ovennævnte faktorer, påvirker en persons genetiske sammensætning også, hvor rynket vi bliver, og hvornår og hvor rynker begynder at dukke op. De fleste rynker har tendens til at forekomme i de dele af kroppen, der får mest sollys 

Lentigo (leverplet)

En lentigo er en lille, skarpt afgrænset, pigmenteret makule omgivet af normal hud. Histologiske fund kan omfatte hyperplasi af epidermis og øget pigmentering af basallaget. Et variabelt antal melanocytter er til stede; disse melanocytter kan øges i antal, men de danner ikke reder. Lentigines kan udvikle sig langsomt over år, eller de kan bryde ud og vises ret pludseligt. Pigmentering kan være homogen eller varieret med en farve, der spænder fra brun til sort. Der findes flere kliniske og etiologiske sorter. Forskellen mellem en lentigo og andre melanocytiske læsioner (f.eks. Melanocytisknevi, melanom) og dens rolle som markør for ultraviolet skade og systemiske syndromer er af stor betydning. 

Fibromer

Kutane fibromer / skintags er en hudvækst af normale hudfarve, der typisk er forbundet med huden ved en stilk. Hudpapillommer kan forekomme på hele kroppen, skønt de hyppigst ses på øjenlågene, omkring øjnene, siderne af nakken, armhulerne, lysken og det øvre af brystet. Disse små hudtumorer er godartede og er normalt asymptomatiske, medmindre de ikke traumatiseres frivilligt eller ufrivilligt af tøj eller andet. Der er ingen kendte årsager, men det ser ud til, at irritationen på grund af gnidning i hudfoldene stimulerer væksten. De hængende fibromer er almindelige forekommende alder > 50 år. De udvikler sig hos både mænd og kvinder. De kan være hudfarvede eller mørkere og med variabel størrelse mellem 1 og 5 mm. 

Sådan foretages en behandling med Plasmage
 • Området afvaskes.
 • Der påføres lokalbedøvende creme der skal sidde i ca 1 time
 • Den lokalbedøvende creme fjernes og området desinficeres grundigt x 2
 • Behandlingen foretages med Plasmage hvorved små områder “forkulles”. Det giver anledning til en øjeblikkelig opstramning af vævet. Desuden giver behandlingen en regenerering af elastin og collagen over de følgende uger hvorved huden yderligere opstrammes.
 • Der påføres en dertil egnet serum
 • Behandlingen afsluttes med Derma-Seal, der forsegler området mod udefra kommende snavs, bakterier etc.
Efterbehandling

For at opnå det bedst mulige resultat er det vigtigt at følge efterbehandlingsregimet:

 • Området må ikke berøres de første 12 timer
 • Herefter renses med Skinceuticals Gentle Cleanser, der påføres serum (den der medfølger behandlingen) efter behov (typisk hver 2. time)
 • Efter ca 24 timer afrenses dagligt med Cleanseren og der påføres Skinceuticals serum og Skinceutical (med solfaktor).
 • Efter yderligere 24 timer kan området dækkes af mineralsk makeup (anvend en ny uåbnet)
Antal nødvendige behandlinger

For lette forandringer kræves 1-2 behandlinger. Ved mere udtalte 2-3 behandlinger.

Links