IPL Rejuvenering

IPL rejuvenering

Photo-rejuvenering foryngrer huden ved behandling af pigmentskjolde og karsprængninger.

Med alderen stiger hyppigheden af uregelmæssig hud med uens toning og karsprængninger. Hudforyngelse eller photorejuvenation giver et yngre udseende. Huden i ansigt, hals, bryst, hænder og krop kan behandles.

Udstyr

Vi foretager hudforyngelse med Alma Lasers IPL/AFT applikator.

IPL/AFT

IPL, også kaldt lyspulsteknologi, er et kraftigt lys som ledes gennem et glasfilter ned i huden. Valg af glasfilter afgør hvilken type behandling man ønsker at foretage.

AFT som vores laser anvender er næste generation af IPL. Ved hjælp af specielle filtre anvender AFT tidligere uudnyttede områder af lysspektret. AFT giver også en ligelig fordelt fluence (energi) i hele behandlingsområdet. AFT øger derved sikkerheden og effektiviteten af behandlingerne.

AFT behandler karsprængninger ved at størkner blodet (hæmoglobin), hvorved karret lukkes og siden svinder. En lille karsprængning forsvinder ved behandlingen. Større karsprængniner forandrer farve og forsvinder siden.
Før behandlingen

Du må ikke være for solbrun inden behandlingen.

Du vil få en grundig information om effekt og varighed af behandlingen, og om eventuelle forholdsregler før, under og efter behandlingen.

Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før behandlingen påbegyndes.

Under behandlingen

Behandlingen føles som en stikken i huden. Nogle hudområder kan være mere følsomme, og måske opleves en vis smerte når hårene rammes. Det er ikke en smerte som er til stede efter behandlingen.

Efter behandlingen

Huden kan være lidt rød og hævet lige efter behandlingen og den følgende dag.
Man kan med fordel anvende en creme for at forebygge gendannelse af karsprængninger.

Huden bør ikke udsættes for sollys i ca. 2 uger efter behandlingen, eller så længe huden virker påvirket.

Bivirkninger

Forbrænding af huden ses yderst sjældent, men kan opstå hvis huden umiddelbart har været udsat for sollys, eller er for mørk.
Forbrænding af huden vil vise sig umiddelbart under behandlingen.

Se prisliste

Links