Warning: sprintf() [function.sprintf]: Too few arguments in /var/www/klinikbysommer.dk/public_html/wp-content/plugins/wpseo-local/src/presenters/geo/position-presenter.php on line 33

Laserbehandlinger

Laser tatoveringsfjernelse
Laser tatoveringsfjernelse
Laser rejuvenering
Laser-rejuvenering
Karsprængninger
Laserbehandling af karsprængninger
Laser hårfjerning
Permanent hårfjerning med laser

En effektiv laserbehandling kan have en eklatant kosmetisk forbedrende effekt og kan bruges  til behandlinger af mange hud problemer.

Har du problemer med karsprængninger og pigmenter i ansigtet? Så er læsningen måske en IPL behandling! Har du mange karsprængninger på benene så er YAG laser en mulig løsning. Ønsker du at fjerne en tataovering som du har fortrudt så er det muligt med en QS laser!

Hvordan virker laser?

Behandlingen virker ved at laserenergi rammer det ønskede mål som er forskellig afhængig af hvad der ønskes behandlet. Ved hårreduktion er det hårenes pigment der rammes. Ved behandling af karsprængninger er det blodets hæmoglobin  der rammes hvorved blodet klotter og lukker det behandlede blodkar. Ved pigmenter er det hudens indhold af melanin der rammes af laseren og ved fjernelse af tatovering er det tatoveringens farve der er mål for laserens energi.

Der opstår derved varme der opdeler/ødelægger pigmenterne/farverne i mindre dele der efterfølgende fjernes af kroppens egen immunforsvar (de hvide blodlegemer).

Hvilke problemer kan klares med laserbehandling?
  • Hårreduktion – ønskede mørke hår kan være kosmetisk skæmmende specielt hos kvinder. Laserhårreduktion kan derfor være løsningen hvis man ønsker en længerevarende hårreduktion.
  • Fjernelse af karsprængninger – karsprængninger i ansigtet eller på andre dele af kroppen kan opstå som følge af interne og externe faktorer (arv, alder, arbejde, vejr og vind). Karsprængninger kan behandles effektivt med en laserbehandling.
  • Hudforyngelse – når problemerne er pigmentfejl og karsprængninger i aansigtet eller på øvre del af kroppen kan IPL laser have en god effekt på hudens struktur.
  • Fjernelse af tatoveringer – QS laserbehandling er en effektiv måde til fjernelse af uønskede tatoveringer. Laserbehandling er sikker, giver sjældent problemer men bør udføres i en lægeklinik. Der er aktuelt ingen krav til klinikker der fjerner tatoveringer men en længe ventet regulering er på vej!

Laser kan med fordel kombineres med andre kosmetiske behandlinger. F.eks er IPL og filler eller IPL og Botox glimrende kombinationer når ønsket er et yngre udseende med færre pigmentfejl, karsprængninger og rynker.

Links