Ikke-permanent filler

Ikke permanent filler

Filler er en særdeles effektiv behandling af rynker. Filler (vævsfiller) kan desuden anvendes ved vævstab og til ændring af ansigtets kontur som f.eks: Større læber og fyldige kindben

Hvad er filler?

Ikke permanent filler (Juvederm/Restylane) er en klar gelé hovedsageligt bestående af hyaluronsyre, der forekommer naturligt i huden, hvor den tilfører næring og giver fylde.

Ikke permanent filler betyder at filleren med tiden nedbrydes af hudens egne enzymer. Desuden kan ikke permanente fillers opløses med samme enzymer der injiceres direkte i den anlagte filler. Ikke permanent filler kan derfor opløses hvis der skulle opstå problemer så som uhensigtsmæssig placering, intolerence overfor indholdstoffet eller ved infektion.

De nyeste produkter er VYCROSS™ og er skabt af medicinalvirksomheden Allergan (læs mere om Juvederm). ​

Takket være VYCROSS™-teknikken giver Juvéderms® nye fillere længere holdbarhed, minimale hævelser efter behandling og et blødt og naturligt resultat.

Vycross™-tekniken indebærer, at produktet består af en stor andel af korte hyaluronsyrekæder med tætte tværbindinger. De effektive tværbindinger gør, at resultatet af en behandling varer længere. VYCROSS™-teknikken indebærer også, at der kan bruges en lavere koncentration af hyaluronsyre.

Det betyder, at filleren suger mindre væske til sig fra det omkringliggende væv, og at risikoen for hævelser efter behandling er meget lav. Den lavere koncentration af hyaluronsyre bidrager også til den naturlige fyldighed og den bløde fornemmelse, som en behandling med Juvéderms® nye fillere giver.

Naturlig fyldighed

Koncentration af hyaluronsyre bidrager også til den naturlige fyldighed og den bløde fornemmelse, som en behandling med Juvéderms® nye fillere giver. ​Læs også om Restylane til læbeforstørrelse​

Større læber & behandling af rynker

De fillere, der er baseret på VYCROSS ™-teknikken, og som indgår i Juvéderms® nye serie, er:

  • JUVÉDERM® VOLUMA™ med lidokain: bruges til genopretning af ansigtsvolume
  • JUVÉDERM® VOLUX™ med lidokain: bruges bl.a. til behandling af hagen kæbelinjen
  • JUVÉDERM® VOLBELLA™ med lidokain: bruges til at øge læbernes volumen samt til behandling af området omkring munden
  • JUVÉDERM® VOLIFT™ med lidokain: bruges til ansigtskonturer og behandling af dybe rynker, f.eks. næsefurer men kan også anvendes til læber

Læs om Profhilo

Se priser her

Links