Warning: sprintf() [function.sprintf]: Too few arguments in /var/www/klinikbysommer.dk/public_html/wp-content/plugins/wpseo-local/src/presenters/geo/position-presenter.php on line 33

Hydrafacial

Hydrafacial – ikke kun én behandling

Med en HydraFacial får du ikke kun én behandling, men hele seks behandlinger samlet. Derfor er en HydraFacial meget mere end bare en ansigtsbehandling!

  • HydraFacial Signature behandling
  • HydraFacial Age Refinement behandling
  • Hydrafacial Radiance behandling
  • Hydrafacial Platinium behandling
  • Hydrafacial Anti-oxidant behandling
  • Hydrafacial Perk Lip
  • Hydrafacial Perk Eye

HydraFacial er den seneste og mest avancerede og skånsomme teknik inden for hudforyngelse. HydraFacial er den eneste hydradermabrasion som – i en og samme behandling – renser, peeler og tilfører fugt og beskyttende antioxidanter.

Dette giver en smuk og klar hud, uden irritation. Behandlingen er meget effektiv til at tilføre huden vitalitet og masser af fugt. HydraFacial indeholder specielle behandlingsingredienser, som muliggør en mild men effektiv hydradermabrasion.

HYDRAFACIAL GIVER ØJEBLIKKELIGE OG LANGTIDSHOLDBARE

RESULTATER, SOM DU BÅDE KAN SE OG MÆRKE

 

  • RENS + PEEL – Frembring et nyt frisk hudlag med blid eksfoliering og beroligende rens.
  • EKSFOLIER OG HYDRER – Rens porerne med blid vakuumsug. Samtidig med at huden næres med intens fugtighedsserum der omfagner huden.
  • INDSLUSNING + BESKYT – Mæt hudens overflade med antioxidanter og peptider for at maksimere din glød.
hydrafacial1Ny
Hydrafacial Signature behandling

HydraFacial Signature behandlingen fokuserer på at dybderense med samtidig tilførsel af masser af fugt og sera fyldt med antioxidanter, peptider og hyaluronsyre.
Behandlingen er helt unik og meget effektiv ved ønsket om til at tilføre huden vitalitet og masser af fugt. Behandlingen kan anvendes til alle hudtyper.
HydraFacial Signature behandlingen giver dig en øjeblikkelig sund glød, samt en smuk og klar hud uden irritation. Det er klinisk bevist, at behandlingen mindsker fine linjer, rynker, hyperpigmentering og porestørrelse. Hudens talgproduktionen og urenheden mindskes, og huden efterlades synligt smukkere.

Se vores priser her

Hydrafacial
Hydrafacial Age Refinement

Denne anti-aging ansigtsbehandling minimerer tegn på aldring og genstarter huden med en patenteret kombination af peptider.
Indledningsvist udføres HydraFacial Signature behandlingen efterfulgt af boosteren Dermabuilder (serum). Dermabuilder er en superserum, som er designet til effektivt at håndtere fine linjer, rynker, hudtone og tekstur. For at optimere effekten anvendes der også LED-lysterapi i behandlingen, som stimulerer hudens kollagenproduktion. På denne måde forynges huden ikke kun udefra og ind, men også indefra og ud.

Se vores priser her

Hydrafacial
HydraFacial Radiance behandling

HydraFacial Radiance ansigtsbehandling anbefales ved solskadet hud (hyperpigmentering / pigmentpletter) og ved ønske om en mere ensartet hud.
Primært udføres HydraFacial Signature behandling efterfulgt af boosteren serum Britenol, som er udviklet til at forbedre solskadet og pigmenteret hud. Britenol efterlader huden med en frisk glød og en mere jævn overflade.
HydraFacial Radiance ansigtsbehandlingen afsluttes med LED-lysterapi (reduktion af synlige tegn på aldring og stimulering af kollagensyntesen).

Se vores priser her

hydrafacial
HydraFacial Platinium behandling

HydraFacial Platinium behandling er den ultimative HydraFacial oplevelse!
Behandlingen starter med HydraFacial-lymfedrænage der øger blodgennemstrømningen til området. Det giver ekstra ilt til cellerne, og medfører frisk ren lymfe, der genopretter hydrering, tone og fasthed i huden, samt eliminerer toxiner. Efter lymfedrænagen udføres HydraFacial Age Refinement ansigtsbehandlingen, som dybderenser og fugter huden samtidig med, at hudens tilføres en serum Booster (individuelt udvalgt).
Platinum behandlingen afsluttes med LED-lysterapi, der stimulerer huden og danne nyt kollagen. En rigtig ANTI-AGE behandling.

Se vores priser her

Hydrafacial
Hydrafacial Antioxidant behandling

Behandlingen indledes med HydraFacial Signature behandling, som dybderenser og tilfører huden masser af fugt ved hjælp af sera fyldt med antioxidanter, peptider og hyaluronsyre.
Med denne SkinCeutical’s Antioxidant ansigtsbehandling afsluttes behandlingen med en maske. For den normale hudtype anvendes Vitamin C Firming Masque + Phyto Corrective Masque og for den fedtede/urene hud anvendes Clarifying Clay Masque + special serum.

Se vores priser her

Hydrafacial Perk

Perk Lip, og Perk Eye er behandlinger du kan vælge i forbindelse med din HydraFacial. Den peeler og primer henholdsvis dine læbe- og øjneomgivelser. Med Perk får du endda resten af produktet med hjem efter behandlingen!

Perk fjerner forsigtigt de døde hudceller og urenheder i overfladelag. Samtidigt leverer Perk vigtige antioxidanter, da rollerballen indfører næringsstoffer i huden.

Perk Eye
Hydrafacial Perk Eye

Med denne behandling fjernes forsigtig de døde hudceller og urenheder i hudens øverste lag. Samtidigt tilfører HydraFacial Perk vigtige antioxidanter og indfører næringsstoffer i huden.
Efter behandlingen får du resten af produktet (serum) med hjem, så du den efterfølgende måned kan påføre det morgen og aften og dermed pleje og vedligeholde dit resultat.

HydraFacial Perk Eye-behandlingen fjerner de døde hudceller og hjælper med forsigtigt at lysne, tone og fastgøre det yderste øjenområde ved hjælp af intens hydrering af området.

Perk Eye er inkl. hjemmeprodukt

Se vores priser her

Perk Lip
Hydrafacial Perk Lip

Med denne behandling fjernes forsigtig de døde hudceller og urenheder i hudens øverste lag. Samtidigt tilfører HydraFacial Perk vigtige antioxidanter og indfører næringsstoffer i huden.
Efter behandlingen får du resten af produktet (serum) med hjem, så du den efterfølgende måned kan påføre det morgen og aften og dermed pleje og vedligeholde dit resultat.

HydraFacial Perk Lip-behandlingen peeler og primer dine læber med pebermynteolie og resenekstrakt så du får et fint og “plumb” resultat.

Perk Lip er inkl. hjemmeprodukt

Se vores priser her