Fire & Ice

Fire & ice behandling

Behandlingen

Fire & Ice ansigtsbehandlingen fra iS Clinical, det eksklusive cosmeceutical brand fra Amerikanske Innovative Skincare, er designet til hurtigt og sikkert at booste huden. Den reducerer de fine linjer og rynker, samtidig med at den udglatter, blødgører og fremmer cellefornyelsen. Fire & Ice er kendt som ”The Red Carpet Treatment”, da mange kendte får behandlingen som en del af deres forberedelse til de glamourøse events i f.eks. Hollywood. Brugere af iS Clinical tæller bl.a.: Beyoncé, Halle Berry og Oprah Winfrey.
Grundlaget for dette fantastiske behandlingssystem er en kombination af to terapeutiske masker, der komplementeres af en unik kombination af serumer og cremer, som alle er udviklet af iS CLINICAL.

Fire & Ice ansigtsbehandlingen har tre stadier.

Først afrenses huden med CLEANSING COMPLEX. Derefter påføres den kraftfulde og dybderensende INTENSIVE RESURFACING MASQUE, der også stimulerer sanserne med en mild duft af kanel. Den efterfølges af en kølende, effektiv og beroligende mild maske, REJVENATING MASQUE som har en let duft af pebermynte. Til slut påføres eksklusive serummer og creme fra iS Clinical der bliver udvalgt efter netop dine behov.

Hovedingredienser:

INTENSIVE RESURFACING MASQUE er baseret på en klinisk formel indeholdende; Glycolsyre (18%), Mælkesyre, Citronsyre, Æblesyre, Retinol, Vitamin B3 og Antioxidanter – herunder Grøn te ekstrakt.
REJUVENATING MASQUE, er en lindrende, hydrerende behandling baseret på en formel indeholdende; Hyaluronsyre, Aloe Vera, Grøn te ekstrakt, Lakridsekstrakt, Vindruekerneekstrakt og Rosmarinekstrakt.

Se vores priser her

Book direkte her

Fire & ice video

Links