DermaOXY

DermaOXY - Oxygenløft til huden

DermaOXY - Boost your skin

DermaOXY er et dansk brand, udviklet, testet og produceret i Danmark. Lanceret i 2009 og til gavn for mange kosmetologer og deres kunder.

DermaOXY’s behandlinger og plejeprodukter tilfører hud og hårbund fugt med den aktive hyaluronsyre, en stor mængde antioxidanter og en aktiv vitamintilførsel, der aktiverer hudens egen celle- og kollagenproduktion.

“Vild med dans” deltagerne har med stor fornøjelse modtaget oxygenbehandling. Deres hud var strålende og misundelsesværdig. Måske er det også noget for dig?

Hvordan foregår en behandling?

Ved et oxygenlift påføres et tyndt lag serum, der blidt indsluses i huden ved hjælp af luft og oxygen. Derved tilføres hud eller hovedbund det aktive serum.

Den anvendte serum er udviklet af ingredienser, der bibeholder hudens egen naturlige funktion og udskyder hudens ældningstegn. En dermaOXY behandling giver dig et synligt resultat uden brug af kirurgi eller injektioner.

DermaOXY kan med fordel kombineres med en Diamant- eller Aquapeeling.

Resultat

Du vil se resultatet efter 1. behandling, men vi anbefaler en kur med 6 behandlinger og derefter regelmæssige behandlinger, så din hud forbliver vital og flot.

Behandling foregår behageligt og afslappende for huden og vil vare omkring 45 minutter. Du vil føle en luksuriøs forkælelse af din hud og hårbund, som et køligt boost af din hud. En luksuriøs hudbehandling, der er til at betale.

Forkæle din hud med en oxygenbehandling

Se vores priser her

Book en behandling direkte her

DermaOXY Video

Links